Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

06

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / PLUS / Τυχερά ζώδια Ιουλίου 2022: Ποιοι θα έχουν έναν σούπερ μήνα!
PLUS

Τυχερά ζώδια Ιουλίου 2022: Ποιοι θα έχουν έναν σούπερ μήνα!

Τυχερά ζώδια Ιουλίου 2022: Εάν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα έχετε έναν σούπερ τυχερό μήνα

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο Ιούλιος θα είναι γενναιόδωρος. Εάν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα έχετε έναν σούπερ τυχερό μήνα! Καθώς αρχίζει η ενεργητική εποχή του Λέοντα, ο Ηλιος θα «επιστρέψει» στο ζώδιο του σπιτιού του, σκορπώντας γύρω του θετική ενέργεια. Ωστόσο, για ορισμένα ζώδια θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσουν αυτήν την ενέργεια από άλλα, επειδή ευθυγραμμίζονται με τις ιδιότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν με ευκολία. Το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι όμορφο για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, καθιστώντας τον Ιούλιο του 2022 τον καλύτερο μήνα της χρονιάς.

Τα τυχερά ζώδια του Ιουλίου
Κριός

Η διασκέδαση τώρα αρχίζει για εσάς. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο οίκο της δημιουργικής έκφρασης στις 22 Ιουλίου, το πάθος και οι προσπάθειες για ευχαρίστηση θα ευοδωθούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή προσοχή και φήμη γύρω από το όνομά σας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, οπότε φροντίστε να απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας. Είστε οι αγωνιστές του ζωδιακού κύκλου, οπότε σίγουρα αξίζετε την αναγνώριση. Ως ανεξάρτητη ψυχή, τώρα περισσότερο από ποτέ ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, οπότε φροντίστε να το απολαύσετε.

Λέων

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ξεκινούν τα γενέθλιά σας! Είναι η ώρα σας να λάμψετε (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος, ο κυβερνήτης του χάρτη σας μετατοπίζεται στον πρώτο οίκο του εαυτού σας στις 22 Ιουλίου, θα νιώσετε ένα κύμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας. Αφήνοντας πίσω την εποχή του Καρκίνου, είστε έτοιμοι να βγείτε στο προσκήνιο και να αποδεχθείτε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Αυτό το καλοκαίρι θα δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ικανοποιήσετε την καρδιά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε ενάντια σε αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς.

Τοξότης

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον 9ο οίκο της σοφίας, της γνώσης και των ταξιδιών στις 22 Ιουλίου, η επιθυμία σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας θα τονιστεί. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αναζητεί την περιπέτεια, έχετε σκοπό να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή τη σεζόν μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Ως ζώδιο της φωτιάς, είστε απίστευτα παθιασμένοι με τα πράγματα στα οποία πιστεύετε και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι. Είτε κάνετε παρατεταμένες διακοπές είτε ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, τα άστρα του Ιουλίου είναι με το μέρος σας και δεν θα σας απογοητεύσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις