Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μήνυση στους γονείς του: Του πέταξαν τη… συλλογή πορνό και πήγαν στα δικαστήρια
ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυση στους γονείς του: Του πέταξαν τη… συλλογή πορνό και πήγαν στα δικαστήρια

Μήνυση στους γονείς του: Ένας 42χρονος τα έβαλε με τους γονείς του που... τόλμησαν να του πετάξουν 12 κούτες με περιεχόμενο ερωτικού περιεχομένου.

Μήνυση στους γονείς του: Ένα δικαστήριο στις ΗΠΑ διέταξε τους γονείς ενός 42χρονου από το Μίσιγκαν να του πληρώσουν αποζημίωση επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή πορνό! Στη μήνυση που υπέβαλε ο Ντέιβιντ Γουέρκινγκ εναντίον των γονιών του, ανέφερε ότι μετά το διαζύγιό του ζούσε μαζί τους για περίπου έναν χρόνο. Τον Αύγουστο του 2017, ωστόσο, έφυγε από το πατρικό του «με απαίτηση των τοπικών αστυνομικών Αρχών» αφήνοντας πίσω του πολλά από τα υπάρχοντά του. Λίγους μήνες αργότερα οι γονείς, ο Πολ και η Μπεθ Γουέρκινγκ, του έδωσαν κάποια από τα πράγματά του που τους ζητούσε να του επιστρέψουν και διαπίστωσε ότι έλειπαν ορισμένα αντικείμενα.

Ο πατέρας του τον ενημέρωσε μέσω e-mail ότι «βρήκαμε δώδεκα κούτες γεμάτες με πορνογραφικό υλικό και δύο κούτες με “sex toys”, όπως τα αποκαλείς. Εκείνη μέρα αρχίσαμε να τα καταστρέφουμε και μας πήρε κάποιο διάστημα η διαδικασία». Αργότερα ο Πολ Γουέρκινγκ είπε στο γιο του ότι είχε «καταστρέψει τα πορνό σου για το δικό σου καλό και την ψυχική και την διανοητική σου υγεία». Ο 42χρονος εκτίμησε στα 25.000 δολάρια την αξία της συλλογής πορνό, που περιλάμβανε 1.605 DVD και βιντεοκασέτες. Και ζήτησε από τους γονείς του να του καταβάλουν το τριπλάσιο ποσό και τα έξοδα της δίκης.

Το ζευγάρι δεν αρνήθηκε ότι κατέστρεψε το υλικό, επισημαίνοντας πάντως στο δικαστήριο ότι ο γιος τους είχε κουβαλήσει στο σπίτι τα CD με το πορνό ενάντια στην θέλησή τους και μετά τα παρατησε εκεί. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο γιος δικαιούται αποζημίωσης και έδωσε προθεσμία στους αντίδικους μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για να αποτιμήσουν το ύψος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις