Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

06

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φώφη Κιάμος: Στα μπουζούκια η Γεννηματά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Κιάμος: Στα μπουζούκια η Γεννηματά

Φώφη Κιάμος: Η Φώφη Γεννηματά φάνηκε να το διασκεδάζει, δίχως να «κρύβεται» από τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες δημοσιογράφων και φωτογράφων που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο.

Φώφη ΚιάμοςΣτο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος διασκέδασε μεταξύ άλλων και η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο Fever το βράδυ του Σαββάτου. Η Φώφη Γεννηματά, λίγο μετά την τοποθέτησή της σε στελέχη του ΚΙΝΑΛ για το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας του επιχειρηματία Βασίλη Σαβράμη και της συζύγου του, Αλεξίας.

Σύμφωνα με το Markos.tv, που κατέγραψε τις εικόνες, όταν ο Πάνος Κιάμος εντόπισε τη Φώφη Γεννηματά στα πρώτα τραπέζια, άρχισε να τη «βομβαρδίζει» με λουλούδια. Μάλιστα της αφιέρωσε ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες του. Η Φώφη Γεννηματά φάνηκε να το διασκεδάζει. Έτσι δεν μπήκε στη διαδικασία να κρυφτεί από τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες δημοσιογράφων και φωτογράφων. Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε παραστεί και στην αντίστοιχη, περυσινή εκδήλωση του ίδιου επιχειρηματία, στο κέντρο Fantasia, όπου το… ξημέρωσε υπό τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε τα βίντεο του Markos.tv από την παρουσία της Φώφης Γεννηματά στο κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις