Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

22

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου ήταν “μια στραβή”…! (video)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου ήταν “μια στραβή”…! (video)

Δεν μπορεί να το πιστέψει κάποιος πως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το φόνο του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα. Ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει μειώσει την εγκληματικότητα και έχει καταφέρει «άθλους» την περίοδο της κυβέρνησης […]

ImageHandler.ashx

Δεν μπορεί να το πιστέψει κάποιος πως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το φόνο του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει μειώσει την εγκληματικότητα και έχει καταφέρει «άθλους» την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».

«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…».

Ακούστε τι είπε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις